COMMENTAAR: 14 Rubriek: KANKER, FORUM

Wie kan kanker genezen met de ASD-2-factie? Hoe duldde je de behandeling? Wat zijn de resultaten? Welke schema's zijn er gebruikt? Is het mogelijk om de behandeling van ASS te combineren met chemotherapie?

Ga naar de discussie en lees beoordelingen

14 reacties op " Forum: Behandeling van kanker door de ASD-2 factie "

De krant "Vestnik ZOZH" vertelt het verhaal van hoe een vrouw met een 4de stadium van darmkanker uit het ziekenhuis van huis werd ontslagen zonder behandeling voor te schrijven. Het was in 1980. Ze hoorde iets over de ASD-2-factie en ze besloot kanker te behandelen. Ze kende de exacte dosering niet, er was geen plek om te kijken, dus dronk ze 1-2 el. l. 4-5 keer per dag, weggespoeld met kefir. Het geheel rook naar een dergelijke behandeling met de geur van ASS, maar de kanker herstelde en leefde daarna nog meer dan 20 jaar. We moeten meteen duidelijk maken dat mensen in die dagen sterker waren en dat de ASC-fractie anders was, dus je moet dit experiment niet herhalen, je moet je houden aan standaard behandelingsregimes. (Roep uit de krant "Vestnik of healthy lifestyle", 2002, № 3, blz. 13).

Maar vind je niet dat het 'intensieve schema van behandeling van kanker door de fractie van de ASD-2', beschreven in het vorige artikel, niet erg intensief is. Daar is de maximale dosis 60 druppels per dag, d.w.z. slechts 1,5 ml. Ik las dat voor de behandeling van psoriasis een enkele dosis voor volwassenen 2-5 ml, en deze doses per dag, moet je drie drinken. 5 ml x 40 druppels x 3 keer per dag maakt 600 druppels per dag. Maar ik heb het op internet gelezen, ze kunnen daar liggen. Dorogov zelf, de maker van het medicijn, adviseerde in gevallen van oncologie om 5 ml ASD-2 tweemaal per dag in te nemen, maar onder toezicht van een arts.
Daarom is het niet verrassend dat de vrouw, over wie het verhaal in de vorige review ging, in staat was om stadium 4 kanker te overleven en zelfs te genezen door de SDA-2-fractie in zulke grote doses te nemen.

ASD is vergif. Mijn vader stierf aan longkanker en deze ASS versnelde alleen de dood. Papa onderging acupunctuur voor de behandeling van kanker (reflexotherapie), de foto's toonden aan dat de tumor kleiner werd. Het is duidelijk dat we misschien gewoon geloofden in een remedie. En dan adviseerde iemand dit, hoe het niet te kopen als de patiënt vraagt ​​om het te proberen, want misschien is dit een kans om kanker te genezen. Wel, dat is alles. Zoals de dokter later zei, het lichaam was ernstig vergiftigd, papa kwam naar beneden op de tweede of derde dag van het innemen van deze onzin, en daarvoor voelde hij zich goed, ging hij bergop. Over het algemeen ging het snel uit, het was pijnlijk om te kijken naar wat we met onze eigen handen hebben gedaan, nadat we dit ASS hadden gekocht voor de behandeling van kanker. Denk voor jezelf, maar dit is allemaal onzin.

Lees het boek Lebedev EG van Mariupol en Galina Shatalova neurochirurg. Dit alles is op internet. Er zijn veel beoordelingen van patiënten genezen van kanker. Deze artsen behandelden kanker met behulp van de ASD-2-fractie. Dit medicijn wordt verkocht in veterinaire apotheken. Ik denk nog steeds dat het nodig is om voedsel te veranderen, vlees, melk, snoep en broodjes te verwijderen. Om het zuur-base evenwicht in het lichaam te herstellen zodat het immuniteit krijgt.

Ik had een operatie voor colorectale kanker. Toen ging ik door chemotherapie. Daarna gebruik ik ASD-2 al 1,5 jaar, ik voel me geweldig

Ik lees dat het nemen van een AHD-2 fractie voor chemotherapie onmogelijk is, omdat een gedesactiveerd organisme slecht zal reageren op chemie, het moeilijk zal zijn om de juiste dosis te vinden, de behandeling zal ineffectief zijn.
En in het algemeen is het beter om ASD-2 in te nemen voor kanker als u in de laatste stadia geen behandeling heeft gekregen. Anders start je de behandeling met een fractie van fase 1-2, en dan zul je spijt hebben dat je de officiële geneeskunde hebt verwaarloosd wanneer oncologie begint in stadium 4.

En soms zal de behandeling worden voorgeschreven en genezen, en dan zullen ze de gezonde bevrijden, en verzekeren dat alle oncologie uit het lichaam is verwijderd. ook hier kan niet ontspannen. Op elk moment kan er een terugval zijn. Om kanker te voorkomen, kunt u ook ASD-2 of plantengif drinken.

De vrouw werd ontslagen uit het ziekenhuis als hopeloos met de diagnose van leverkanker. In die tijd was ze 52 jaar oud. Na 20 dagen behandeling, verbeterde de ASD-2-fractie aanzienlijk en al snel herstelde ze zich volledig. Ze is nu 76 jaar oud en ze voelt zich geweldig. Er was geen herhaling van de tumor. (Bron: Krant "Vestnik ZOZH" 2001, No. 7, p.14).

Het beste deel van de behandeling van kanker is de fractie van de ASD-2, dan kan en moet zelfs worden gecombineerd met andere soorten behandeling: met chemotherapie, behandeling met plantengiffen. Dit is wat S. I. Tsvetkov schrijft, een arts die zich bezighoudt met de behandeling van kruidenkanker.
Bijna altijd gebruik ik in medische combinaties de ASD-fractie-2. Het kalmeert, geeft energie, heeft een ontstekingsremmend, wondhelend effect, verhoogt de intensiteit van de longen. Maar het belangrijkste kenmerk van de ASS is dat het alle geneesmiddelen die in het lichaam worden ingebracht, verbetert. Indien gebruikt zonder extra kruiden, zal er niet zo'n sterk effect zijn. (Bron: krant "Vestnik of the Healthy Living" 2002, No. 3, blz. 13).

Ik kon niet lang worden gediagnosticeerd, ook al gaven de symptomen longkanker aan, maar ik vond niets over fluorografie, ik deed het tien keer dat jaar. Alleen op de röntgenfoto vond een tumor. Ik werd niet aangeraden om de operatie uit te voeren, omdat ik diabetes en een zeer hoge bloeddruk had. Ze gaven me drie cursussen onderhoudschemotherapie, ze zeiden dat ik nog 2-3 maanden kon leven.
In de krant "Vestnik ZOZH" vond ik volksremedies tegen kanker. Ik koos voor de behandeling van longkanker met behulp van de AED-2-fractie. Tegelijkertijd onderging ze chemotherapie en zag ze ASD-2. In het midden van de tweede reeks chemotherapie begon ze hemlocktinctuur te nemen "volgens de koninklijke methode" - 80 dagen.
Na de derde reeks chemotherapie ging ik naar het regionale centrum voor onderzoek - de groei van de tumor stopte. Hemlock dronk nog drie kuren - 240 dagen. En in april 2001 ging ik opnieuw voor een onderzoek - de tumor in de longen was verdwenen. Ik werd zelfs uit het register verwijderd. (Recall uit de krant "Vestnik of the Healthy Living" 2002, nr. 23, blz. 12).

6 jaar geleden had ik een operatie voor darmkanker. De tweede operatie werd na 4 maanden uitgevoerd, omdat er een darmobstructie was, - het rectum werd opzij gelegd. De chirurg verklaarde mij: "Kanker van de darmen met uitzaaiingen, je zult niet meer dan een jaar leven."
En ik ben 67 jaar oud en ik leef, dankzij recepten uit een gezonde levensstijl.
N. V. Shevchenko stuurde me zijn trainingshandleiding. Begon wodka te drinken met boter, blijf bij zijn dieet. Het mengsel zag gedurende 4 jaar, toen stopte het met werken, waarschijnlijk werd het lichaam gebruikt. Daarna werd ik behandeld met Todicamp. Een phytotherapeutist van HLS Tsvetkov adviseerde mij over een uitgebreide behandeling van kanker, waaronder akoniet en de ASD-2-fractie. Deze folkremedies voor kanker hebben me geholpen om te overleven.
. (Herinnering aan de krant "Vestnik of the Healthy Living" 2002, nr. 20, blz. 13).

Hier zijn overzichten van de behandeling van maagkankerfracties van de ASS
1. De man had een operatie voor maagkanker. Daarna begon hij voor de behandeling van de kankerfractie van de SDA-2. Er was geen recidief van de ziekte, hij is al 5 jaar gezond na de operatie. Behandeld volgens het schema: Verdun 20 druppels ASD met 20-40 ml gekookt water. Start de receptie met 2 druppels en breng deze geleidelijk op 20. (Bron: "Bulletin of healthy levensstijl" 2001, № 7, p.14).
2. De vrouw had een maagzweer, gekweld door hevige pijn, geen medicatie geholpen, er was een vermoeden van kanker. De behandelende arts adviseerde om de factie van de ASD-2 te behandelen. Neem van 1 druppel tot 30-40 (afhankelijk van de gezondheidstoestand, maar het is noodzakelijk om 30 druppels te bereiken) en terug. Een maand later herhaalt u de behandeling. Na twee kuren zijn alle symptomen van de ziekte verdwenen. (Bron: "Bulletin van gezonde levensstijlen" 2001, nummer 7, p.15).

Vergeet niet dat u ASD-2-drank meer gebruikt. Dit is een sterke alkali. als je het in grote hoeveelheden water verdunt, kun je niet het hele volume drinken - het zal je van streek maken. Het is noodzakelijk om de fractie te verdunnen met water, of liever stevig gezet in thee of kruiden om de vloeistof in één slok te drinken. En als je al hebt geslikt, drink dan deze mest met een grote hoeveelheid water of thee, het belangrijkste is geen zure drank - alkali zal worden gedoofd door zuur.

Ik las beoordelingen dat patiënten gelijktijdig ASD-2 met chemotherapie gebruikten en de resultaten goed waren.
Maar aan de andere kant las ik de beoordelingen van artsen. dat mensen hen verlieten met stadium 1-2 kanker om thuis te worden behandeld met de AED-2 factie, en teruggekeerd naar hen met stadium 4 - om te sterven.
En van de derde partij, als ze met niets waren behandeld, zouden ze ook fase 4 hebben bereikt.
Gewoon niet opgeven en wachten tot de dood, je moet op zoek naar je methode, het voordeel van de informatie is nu gemakkelijk te krijgen

http://narodn-sredstva.ru/forum-lechenie-raka-frakciej-asd-2/

Hoe een SDA 2-persoon te nemen voor de behandeling van kanker. beoordelingen

Hallo vrienden! Vandaag bekijken we het onderwerp: Hoe een ASD 2 persoon te nemen voor de behandeling van kanker. Voor reviews van mensen die genezen zijn van verschillende ziekten, waaronder kanker, zie het einde van dit artikel.

Het behandelingsregime werd ontwikkeld door Alexey Vlasovich Dorogov, de auteur van het medicijn, die eerder werd beschreven. Aanbevelingen van de auteur van het behandelingsregime A.V. Dorogova, hoe ASD 2 aan een persoon te geven, worden volledig gegeven en zijn weergegeven in Tabel 1.

Hoe een SDA 2-persoon te nemen voor de behandeling van kanker.

Het is noodzakelijk om een ​​dagboek bij te houden waarin u dagelijks de datum, de uren, de dosis druppels, de hoeveelheid water en het welzijn kunt noteren.

Druppels moeten verdund worden met 50 ml koud gekookt water op een lege maag 30 minuten vóór de maaltijd.

Je kunt het water vervangen door melk.

Het is noodzakelijk om van tijd tot tijd testen te ondergaan, ze op datum in te dienen en op te slaan.

Tabel 1: "Schok" -methode A.V. Dorogova voor de behandeling van kanker.

Een nieuw woord over het werkingsprincipe van het medicijn ASS.

Gurov Alexander Evgenevich

Vrienden, wetenschap staat niet stil, in de afgelopen decennia, voorbij Dorogov, onderzoeken wetenschappers het principe van de werking van het medicijn SDA.

Een belangrijke bijdrage aan de wetenschap van ASS werd geleverd door de Russische wetenschapper Alexander Evgenievich Gurov, een dierenarts van Vologda.

Gurov A.E. - Volledig lid van de professionele medische vereniging van specialisten van traditionele volksgeneeskunde en genezers van Rusland. Hij ontving de titel van Academicus voor wetenschappelijk werk in het onderwerp 'Antiseptische Dorogov-stimulator in oncologie'.

In dit wetenschappelijke werk Gurov A.E. bewezen dat ASS echt kanker wint en goed verenigbaar is met chemie en bestralingstherapie. Hij presenteerde bewijsmateriaal: de resultaten van bloedonderzoek bij verschillende perioden van behandeling, röntgenfoto's, uittreksels uit medische dossiers, de mening van artsen.

Gurov A.E. Hij bevorderde de theorie van morfogenische velden, waarvan de essentie is dat informatie in levende weefsels zich gedurende duizenden jaren verzamelt. Bij zieke mensen verzwakt informatie en stort zelfs in. De werking van de ASS is gebaseerd op het herstellen van verzwakte informatie en het harmoniseren van de staat.

Recensies van het medicijn ASS sommige voormalige patiënten:

Goede dag iedereen! Ik heb een groot gezin en veel problemen. Toen mijn hond ernstig ziek was, voorspelden de dierenartsen een pijnlijke dood voor de hond. Leishmaniasis, allergieën, 70% haarverlies, rottende gewrichten, blindheid, enzovoort. Gedurende 3 weken vanaf de 8 maanden oude pup is er bijna niets meer over.

En hier adviseerde een arts uit het regionale centrum ASD 2. In tegenstelling tot de voorspellingen van artsen, overleefde de hond. Mooie man Hij is 3 jaar oud! Aan de hand van het voorbeeld van een hond begon ik een ASS aan mijn man en kinderen te geven. De man heeft een galblaas verwijderd, was peritonitis, het strengste dieet, zuurbranden, geelheid en zwakte.

Pel ASD 2 maanden: water 50 ml. en ASD 1,5 ml. op een lege maag 30 minuten voor de maaltijd, een pauze van 2 maanden en de kuur herhaald. Het resultaat was niet lang op zich wachten! Bloeiende man in zijn 47! In het dieet hoeft niet, de blos op de wangen LOOKING possible!

De zoon is 21 jaar oud - sinds zijn kindertijd uitgeschakeld met een diagnose syringomyelia (dwarslaesie met cysten, verlies van gevoeligheid), graad 2 hypertensie. 2 keer per jaar lag in het ziekenhuis, viel vaak, brandt, druk 190. Op dezelfde manier dronk hij de AST. Artsen zijn in shock! In mei van dit jaar werd een dramatische verbetering genoteerd! Cysten krimpen! De druk is gestabiliseerd! Gevoeligheid wordt langzaam hersteld (een pukkel op je rug kan niet worden uitgeknepen zonder te kreunen :)) Het loopt zonder stok!

BEDANKT DOROGOV voor zijn medicijn! HET KONINKRIJK ZIJN HEMELSE! BEDANKT en MIKHAIL naar de dierenarts voor de hint. Medicijnen zijn allemaal weggegooid. Niet nodig!

Ik beschouw het als mijn plicht om te vertellen over de ervaring van de behandeling van ASS-2 en 3 door mij persoonlijk en door mijn kennissen.

Om te beginnen, een paar jaar geleden, identificeerde mijn moeder huidkanker, dat huilend is en voortdurend jeukt. Het was onmogelijk om te wassen en gewoon ondraaglijk om te slapen. De artsen reageerden zeer wreed, ze zeiden dat het op je leeftijd (73) niet erg realistisch was om te herstellen en je eenvoudig voor te bereiden op het ergste. Bovendien werden ze onderzocht door verschillende artsen, waaronder betaalde artsen.

Mam besloot om zelf op internet te zoeken! tips en artikelen over dit onderwerp en ging naar de ASS. Ik kocht beide facties (2 en 3), een week later voelde ik een lichte opluchting, maar jeuk en doorweek gingen door (hoewel iets minder). Ondanks haar leeftijd besloot ze om niet op te geven en geloofde daarom de opmerkingen van degenen die herstelden dat ze naar een kliniek in Moskou ging, waar de arts de AST specifiek behandelt en elke AST individueel toewijst.

We brachten haar naar deze dokter, zij benoemde een individuele cursus voor haar. Mam zelf kon het zelfs niet geloven tot het einde toen na 2 weken alles voor onze ogen begon te verdwijnen. Een maand later was er nog maar één spoor over van de grootste wond-wond-zweer en op dit punt begon een nieuwe roze huid te groeien.

Mam vertelde natuurlijk aan vrienden en vrienden en aan mij. Persoonlijk stopte ik de ARD (en keelpijn) met de hulp van de SDA, die ik lange tijd en in ernstige vorm had gehad, ik nam verschillende antibiotica-kuren, de artsen gaven het op, verwijzend naar een zeer zwakke immuniteit. En nu zijn 2-3 tricks genoeg voor 1 kubus en verdwijnt de hele kou op het spoor. dag. Ik geef hetzelfde aan mijn man als hij ziek begint te worden.

Een goede vriend van de SDA genas eczeem en haar vriend - borstkanker. Hun vriend uit een andere stad blokkeert longkanker.

Ik woon in het buitenland, ik heb de ASS meegenomen (en dit is Zuid-Afrika!), Heeft een vriend gegeven, haar dochter lijdt aan psoriasis en heeft ook veel geholpen. Nu zal ze ASD-pancreatitis behandelen.
Lage boog voor u van ons allemaal!

Ik ben 50 jaar oud. ASD-2 IK KEUR AAN Sinds 2004 zijn er geen bijwerkingen waargenomen, het medicijn is echt uniek. Ik gebruik dit medicijn de hele tijd en heb persoonlijk op mezelf gecontroleerd in de behandeling van ziektes als PROFESSIONS, NECROSIS - WORDT 2,5 MAAND BEHANDELD, omdat dit medicijn niet alleen microben doodt, maar ook dode cellen herstelt.

Chemietherapie doodt alle leven, en als je het eenmaal hebt benoemd, betekent dit dat je moet gaan, maar als je thuiskomt, begin je meteen de SDA te drinken. De dosering is aangegeven in het gedeelte over hoe met dit medicijn te worden behandeld, persoonlijk nam ik het starten; 1 dag 1 druppel 4 keer per dag. 2 dagen 2 druppels 4 keer per dag, en. td tot 50 druppels en precies dezelfde achterkant alleen om te verlagen tot 1 druppel. Op dag 10, dus op 10 druppels, kan er iets in het lichaam ziek worden,

Ik had drie dagen lang nieren, maar vooral: wees niet gealarmeerd en stop niet met het innemen - alles zal op zijn plaats worden hersteld.

En zelfs als u begint met het medicijn, kan slaperigheid beginnen en uw eetlust zal toenemen, u bent ook niet bang, het is uw lichaam dat het herstel begint. Na verloop van tijd neemt je eetlust af en zal je slaap normaliseren, je hoeft je geen zorgen te maken.

Helpt echt door prostatitis, ik drink het binnen en geef een injectie zonder naald in het rectum, na het maken van een klysma (plantaardige olie en AST: 30% AST / 70% olie - pijn gedurende 5 minuten is verschrikkelijk! Maar dan verdwijnt het). Geloof het niet, maar van de chronische fase ben ik naar de eerste gegaan. Super en alleen.

Mijn grootmoeder leed aan kanker van het bloed en borstkanker. Het werd behandeld door de ASD-2 en ASD-3 factie. Ik was toen klein om te begrijpen wat er gebeurde en om de positie van mijn grootmoeder nuchter te beoordelen. Maar ik zal nooit de geur van dit medicijn vergeten.

Het leven heeft me al voor de tweede keer al in 1996 met hem geduwd. De voormalige echtgenoot werd ontslagen om te sterven met longtuberculose, vanwege de chemische schade aan de lever. Echografie beelden hadden het over cirrose. De artsen gaven mijn man een leven van 4-6 maanden, op zijn best.

Het was noodzakelijk om grondig te ondernemen voor traditionele geneeskunde, urinotherapie, en daarvoor moest ik in medische studieboeken graven.

Leerboeken waren de jaren 50, en hier struikelde ik over het medicijn ASS! Ik had hoop! Dit medicijn zat in ons varkenscomplex.

En zij begonnen met de behandeling. Het lichaam schoonmaken met urine, het nemen van de fractie gaf zo'n prachtig resultaat dat de hele tobbe. Bij de behandelende arts vlogen de glazen letterlijk op hun voorhoofd toen hij na 5 maanden zijn patiënt blozend, knap en LIVE zag!

Ik werd lang en hard gemarteld en velen waren het eens met de juistheid van de behandeling.

Echografie van de lever is een normale aandoening, er waren geen gaatjes in de longen, volgens de resultaten van de beelden waren de analyses gesloten - gezond.

SOURCE: Tatiana Chernetska

De resultaten.

  1. We hebben geleerd hoe je ASD 2 voor kankerbehandeling kunt gebruiken op de aanbevelingen van de auteur van het medicijn ASD 2 Dorogov Alexey Vlasovich.
  2. We hebben geleerd dat het onderzoek naar de voorbereiding van de ASS verdergaat en Academicus Gurov A.Ye. heeft een grote bijdrage geleverd.
  3. We hebben kennisgemaakt met de beoordelingen over de voorbereiding van ASS van enkele voorheen zieke mensen.
  4. Op basis van de beoordelingen kan worden begrepen dat veel mensen op de hoogte zijn van de ASS, hoewel dit medicijn het zwijgen wordt opgelegd en ook dat met de juiste doorzettingsvermogen, zelfs doorzettingsvermogen, kanker en andere meest ernstige ziekten met behulp van het medicijn kunnen worden genezen.

Hierop zeg ik je vaarwel, vrienden! De volgende keer zal ik praten over de methoden van traditionele genezers, het winnen van kanker.

Wordt vervolgd.

http://putikzdorovju.ru/kak-prinimat-asd-2-cheloveku-otzyivyi/

Toepassing van Asd fraction 2 in oncologiestadium 4 beoordelingen

Er zijn legendes over deze voorbereiding. Officieel is de ASD-fractie 2 alleen toegestaan ​​in de diergeneeskunde. Maar er zijn berichten dat dit medicijn mensen en kanker geneest.

Volgens de legende heeft de ASD-fractie 2 geholpen de moeder van Beria te genezen. Maar u moet begrijpen dat de betrouwbaarheid van dergelijke berichten zeer moeilijk te bewijzen is.

Als u dus besluit over behandeling met middelen waarvoor geen vergunning is afgegeven door het ministerie van Volksgezondheid, neemt u alleen voor uzelf de verantwoordelijkheid voor uw gezondheid (en uw leven).

ASD fractie 2 tegen kanker

Er zijn legendes over deze voorbereiding. Officiële goedkeuring van de ASD-fractie 2 alleen ontvangen in de diergeneeskunde. De wereld is echter vol met nieuws over de effectiviteit van dit medicijn voor de behandeling van kanker en mensen. Volgens een van de legendes, waarvan de echtheid nergens door wordt ondersteund, werd fractie 2 genezen door Beria's moeder met behulp van de ASS.

Daarom neem je bij het nemen van een beslissing over genezing door middelen waarvoor geen vergunning van het ministerie van Volksgezondheid is afgegeven, de verantwoordelijkheid voor je leven alleen voor jezelf, tenzij je natuurlijk Beria bent.

Interesse in het anti-kanker systeem van fractie 2 tegen kanker is onlangs toegenomen, grotendeels als gevolg van de verspreiding van dit onderwerp in de pers.

Er wordt geargumenteerd dat de ASD de immuniteit enorm verbetert, het is een waardevolle eigenschap in de strijd tegen kanker.

Behandeling van kanker

Het medicijn zelf werd in 1947 ontwikkeld in het laboratorium van het All-Union Instituut voor Experimentele Diergeneeskunde (VIEV), waar het weefsel van kikkers dat werd onderworpen aan thermische sublimatie met vloeibare condensatie als grondstof werd gebruikt. In deze vorm, de sublimatie van vetten, eiwitten, koolhydraten, nucleïnezuren - ontbindt tot de vorming van componenten met een laag moleculair gewicht.

Het resulterende preparaat had antiseptische, stimulerende wondgenezingseffecten. Hij werd gedoopt door de ASS (Dorogov's antiseptische stimulator).

Vervolgens werden de kikkers vervangen door vlees- en beendermeel, maar de eigenschappen ervan namen niet af, aangezien het effect van hoge temperaturen informatie over het soort organisme dat een grondstof is elimineert.

De vervaardiging van geneesmiddelen tegen kanker voor de behandeling van kanker

In moderne omstandigheden worden ASD-vloeistoffen vervaardigd met behulp van speciale technologie uit de weefsels van langlevende dieren. ASD fractie 2, is een theekleurige vloeistof met een zeer specifieke geur. Het wordt zowel extern als intern gebruikt.

Wetenschappers geloven dat de ASD-fractie 2 tegen kanker een uitgesproken antibacterieel effect heeft, terwijl het een krachtig adaptogeen is, dat wil zeggen dat het gemakkelijk door weefselbarrières gaat, omdat de structuur ervan vergelijkbaar is met dat van een levende cel en er niet door wordt afgewezen. Daarom zijn er geen bijwerkingen, er is geen negatieve invloed op de foetus in de baarmoeder. ASS ondersteunt niet alleen de coördinerende rol van het perifere zenuwstelsel, maar biedt ook de noodzakelijke hormonale achtergrond. Het neemt deel aan alle stofwisselingsprocessen en manifesteert zich in de vorm van een modulator van het immuunsysteem van het lichaam. Herstel van de normale verhouding van cellen, die de verschillende processen die nodig zijn voor het lichaam regelen, zorgt voor de normale werking van alle organen en systemen. ASS handelt niet in een bepaalde microbe, maar in het hele menselijke lichaam, dat door de werking van het medicijn zelf deze microbe vernietigt, verrijkt met de ontvangen krachten en materiaal.

tekortkomingen

Het nadeel ervan, voor iemand misschien en bepalend - een sterke misselijkheid.

Verslaving aan het medicijn is niet geregistreerd.

Bij de behandeling van ASS is het nodig om een ​​grote hoeveelheid vloeistof (2-3 liter per dag) te nemen - om toxines en slakken uit het lichaam te verwijderen. Speciale diëten voor medicamenteuze behandeling zijn niet vereist, overdosis is ook niet verschrikkelijk.

"Voor" de behandeling van longkanker, maag

Perfect te behandelen met ASD fractie 2, precancereuze vormen van de ziekte. Tegelijkertijd worden de algemene dosering en het schema toegepast, comprimeert op externe tumoren.

De leeftijd van de patiënt, de locatie van de tumor en de aard van de kankerlaesies zijn van primair belang bij de behandeling van kanker. ASD F-2 stopt vrij snel het verloop van de ziekte en verlicht de pijn. In de gevorderde stadia van kanker wordt geen totale dosering toegepast, maar tot vijf milliliter ASD per honderd milliliter water tweemaal per dag. Al deze acties zijn alleen met de goedkeuring en onder toezicht van een arts.

Intensieve kankerbehandeling

Een intensieve methode om kanker te behandelen met het gebruik van ASS wordt uitgevoerd volgens een progressief schema (vier keer per dag), waarbij de doses van het ingenomen medicijn geleidelijk worden verhoogd.

Neem dagelijks 800, 1200, 1600, 2000 uur. Doses groeien elke vijf dagen. De eerste vijf dagen - vijf druppels, de tweede - tien, de derde - twintig, enzovoort, totdat u een dosis van vijftig druppels hebt bereikt. Neem daarna vijftig druppels tot herstel.

Zorgen voor kankerbehandeling met behulp van ASS

Op de eerste dag (bijvoorbeeld op maandag) gedurende 30 minuten 's ochtends. Voor de maaltijd worden 30-40 milliliter slaapthee in een kopje gegoten en druppelen drie druppels ASD F-2.

Dinsdag - vijf druppels, op woensdag - zeven, op donderdag - negen, op vrijdag - elf, op zaterdag - dertien, is zondag een dag van rust en analyse van je gevoelens.

De tweede, derde en vierde zijn ook gewijd aan het nemen van het medicijn op dezelfde manier. Dan een week pauze. Na de pauze begint de inname van de ASS opnieuw op dezelfde manier, maar deze begint niet met drie, maar met vijf druppels van de ASS, waarbij dagelijks twee druppels worden toegevoegd. Hij wordt behandeld voor een maand (vier weken), dan weer een week lang rust en de hele cursus wordt herhaald.

Zorg ervoor dat u de gezondheid, verslechtering van uw gezondheid bewaakt - een signaal om te stoppen met het gebruik van het medicijn.

http://nmedicine.net/asd-frakciya-2-protiv-raka/ - een vriendelijke site voor ons er is een ander artikel Ik hoop dat deze informatie iemand zal helpen!

Geplaatst door: mk727 op 08/30/2009

# 1 Fractie ASD-2

Registratiedatum:
30.08.2009

Wie heeft dit medicijn genomen, deel de beleving van de opname. Dosering, bijwerkingen, het regime van inname van ASS. Alvast bedankt.

# 2 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
30.08.2009

Standaard dosering: Verdun 15-30 druppels ASD-2 in 50-100 ml koud gekookt water of thee. Drink 20-40 minuten voor de maaltijd 2 keer per dag op een lege maag.

Het regime van 5 dagen te drinken, 3 dagen pauze, 5 dagen te drinken, 3 dagen pauze. En nogmaals, 5 dagen om te drinken en een maand vakantie. En nogmaals, en zo verder tot volledige genezing. Maar tijdens de receptie om het welzijn te controleren. En drink veel vloeistoffen. Ik moet zeggen dat het walgelijk is, en de geur is erger.

Ik nam ASD-2 van myomen, ook doused. Er was een vleesboom, nu is het dat niet.

# 3 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
15.10.2009

Ik heb veel goede dingen gehoord over ASD-2, maar ik ken geen mensen die genezen zouden worden! Alleen naakte feiten, praten met artsen, ze zijn tegen zelfbehandeling! Ze zeggen dat je de SDA kunt gebruiken, maar alleen als dit de laatste kans is, omdat de reactie anders kan zijn! Ik weet niet wat ik moet doen!

# 4 Re: Fractie ASD-2

Registratiedatum:
02.11.2009

Help me alstublieft in deze vraag - hoe tel je druppels van de SDA? Een spuit of pipet gebruiken?

Als het medicijn vluchtig is, toen prokapyvanii zijn eigenschappen verloor?

# 5 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
07.11.2009

ASD-2 is beter om te bellen met een spuit, 1 kubus = 30 druppels. Bij contact met lucht gaan sommige eigenschappen verloren.

Ik accepteer ASD-2 voor een half jaar (5 dagen opname, 3 dagen - pauze), er waren geen bijwerkingen, verbeteringen zijn merkbaar.

# 6 Re: Fractie ASD-2

Registratiedatum:
17.01.2010

Welkom! Sinds februari 2009 werd mijn moeder gediagnosticeerd met borstkanker (T4H2M2 1U St. 2-cellen.) Ze had een knobbel in haar linkerborst met een walnoot, ze was 7 keer gepuncteerd, de analyse vertoonde vetcellen, ze had al 70 bestralingen gepasseerd therapieën en 4 shockdoses chemotherapie, op het moment dat de toestand verergert, de borst zwart is, blaren gevormd, het axillaire gebied en de ondersnijding samengetrokken, de linkerarm opgezwollen als een ballon - ascites, een kleine tumor verscheen op het sleutelbeen - het was zacht en nu hard en passeert naar de nek. Artsen weigeren de operatie te doen, ze zeggen dat ze niet weten wat het is, ze behandelen kanker alleen voor de eerste keer dat ze dit soort kanker tegenkomen in hun praktijk. Niets helpt, en ze heeft al een nieuwe knobbel in haar rechterborst, ze heeft al 22 balken op haar rechterborst ontvangen. Nu, na het lezen van HLS, begon moeder te drinken met schokdoses van ASD-2, terwijl ze verbetering voelde op haar rechterborst. Wie kan vertellen of er hoop is op een volledig herstel in deze situatie?

# 7 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
17.01.2010

Welkom! Weet iemand of het mogelijk is om voedingssupplementen van Vision te combineren met ASD-2 voor borstkanker in 4 fasen? Wie weet antwoordt u alstublieft.

# 8 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
13.03.2010

De ASD-2-fractie genas ernstige jeuk overal met krassen op bloed. Er is geen diagnose vastgesteld. Ik nam oraal in de ochtend op een lege maag 30 minuten voor de maaltijd 1 maal per dag, 1 ml. in water 20-30 ml. en bleef hangen met honing. Drank 1,5 maand volgens het schema 5 dagen dronk, 1 dag pauze.

# 9 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
11.04.2010

Welkom! Help alstublieft wie kan! Mijn grootmoeder is 81 jaar oud, lijdt al meer dan 7 jaar aan eierstokkanker, terwijl ze nog steeds ascites heeft, mensen noemen ook waterzucht... Mijn moeder en ik hebben haar op allerlei manieren gesteund gedurende al die jaren, we dronken verschillende tincturen, bestelden kruiden van de kust. Ongeveer een jaar lang gebruiken we geen middelen, maar gedurende de laatste 3 dagen voelde de grootmoeder zich slechter... Als iemand van jullie een soortgelijke situatie had, geef dan aan welke recepten van tincturen of iets anders, bijvoorbeeld, Shevchenko's methode kan iemand of wat helpen... En of de ASD-2 Faction kan helpen bij zo'n ziekte. Bij voorbaat dank!

# 10 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
16.04.2010

Goede middag, twee dagen geleden, werd mijn moeder gediagnosticeerd met een pancreas-hoofdtumor met uitzaaiingen naar de lever... Ik kom zelf uit de wereld van de officiële geneeskunde (ik heb de hoogste medische) en ze is al machteloos. Help advies, ik heb mijn moeder alles verteld en ze is klaar om te vechten voor haar leven op alle mogelijke manieren... Ik zou erg dankbaar zijn voor het advies.

# 11 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
29.07.2010

ASD-2 fractie genezen chronische bronchitis en precancereuze maagzweren

# 12 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
29.07.2010

Genezen voorstadia van maagzweren

# 13 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
28.11.2010

Misschien niet helemaal het onderwerp. Ik was anderhalve maand ziek geweest en nu doet mijn duim op mijn rechterbeen nog steeds pijn. Mogelijk kneuzing door de spijker, hoewel ik nog steeds aan het stomen en snijden was, deed de rechterhoek van mijn vinger nog steeds pijn. Helaas kon ik de bank er niet op zetten, maar het zou al lang voorbij zijn. Wat ik gewoon niet hechtte aan de vinger! En de teer en aloë en Kalanchoë en verschillende andere zalven en medicijnen. Ik besloot om de ASS te proberen. Ik kocht een bubbel met ASD-2. Voordat ik de informatie een beetje op internet doorzocht, kwam ik erachter dat deze extern kan worden gebruikt. Natte watten, maakte een verband. Het was erg krap, zelfs spiertrekkingen, maar na een half uur zakte alles weg en ik verliet het tot de ochtend. In de ochtend leek er een verbetering te zijn. Ik deed de nacht weer aan. Als gevolg daarvan verscheen er in mijn plaats een natuurlijke brandwond - een blaar en toen kwam de huid eraf. Het blijkt - het is bijna pure alkali, pH = 9. Daarom is het zo verbranden. Moet worden gemengd met boter. Vandaag zal ik het experiment voortzetten en de zalf aanbrengen, niet de zuivere SDA.

Ik zal links aanbieden op internet, waar er informatie is over de ASS en zelfs het ontvangstschema, vandaag heb ik gekeken en gevonden wat ik heb gevonden:

# 14 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
15.12.2010

Help alstublieft! Mijn schoonmoeder werd gediagnosticeerd met kanker van de pancreaskop, levermetastasen en wervelkolom. Nu heeft ze een hoog bilirubine - 189. Ze neemt alleen symptomatische behandeling om bilirubine te verminderen - fenobarbital, wobenzym, essentieel, Kars. Misschien weet iemand bilirubine te verminderen, om de behandeling voort te zetten.

# 15 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
29.12.2010

Ik las in het bulletin dat de man naar huis was gelost om te sterven, en hij begon de SDA te drinken, EN IN 3 JAAR WERD DE HANDICAP VERWIJDERD.Terwijl ik dronk, werd het niet geschreven. Maar toch ging ze naar het ziekenhuis, onderging een operatie, 6 chemie, als de laatste chemie voorbij is, zal ik weer gaan drinken voor preventie.

# 16 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
29.12.2010

over de lever - ik brouw elke ochtend 1 theelepel lijnzaad, ik drink een afkooksel van haver.Een vriend van mij zei dat haar moeder de lever op deze manier genas: giet verse paardenmest met water, dring aan en drink. Het is het enige menselijke orgaan dat volledig kan herstellen.

# 17 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
14.01.2011

Kan ik ASD2 met Veleska-tinctuur met een hersentumor gebruiken? Tinctuur op water.

# 18 Re: Fractie ASD-2

Registratiedatum:
22.01.2011

Het is noodzakelijk om zeker te weten of het een tumor of een callus is voor scheuren in de schedel en, als de laatste, dan... het gemakkelijk is om het op te lossen met spritonresistente planten van alokaziya!

# 19 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
14.01.2011

Dit is een hersenstamtumor.

# 20 Re: ASD-2 Faction

Registratiedatum:
25.01.2011

Probeer contact op te nemen]]> hier]]>, op deze site hebben velen antwoorden op hun vragen ontvangen.

Onderwerp gelezen:

Om berichten te maken, moet je inloggen

Het probleem van kanker is momenteel een prioriteit. Sterfte door deze ziekte staat op de tweede plaats na hart- en vaatziekten. Veel instituten en wetenschappers houden zich bezig met het zoeken naar medicijnen om van deze vreselijke ziekte af te komen. Dit brengt bepaalde voordelen met zich mee: het aantal overledenen wordt elk jaar aanzienlijk verminderd: er worden risicofactoren geïdentificeerd en er worden preventieve onderzoeken van de bevolking uitgevoerd. Er werd echter geen panacee voor deze ziekte gevonden. Maar een goed vergeten oude helpt in sommige gevallen nog steeds. Onder de effectieve methoden om de kwaadaardige schade aan de weefsels en organen van het lichaam aan te pakken, gebruiken veel artsen een antidopingstelsel (fractie 2). Toepassing in oncologie en andere ernstige ziekten vertoont een goed therapeutisch effect.

Wat is ASS?

ASD is een antiseptisch stimulerend middel - een medicijn dat is uitgevonden door A.V. Dorogovym in de jaren 1947-48 in het laboratorium voor veterinaire chemische bescherming. Een wetenschapper bestudeerde het effect van absorptiemiddelen in het lichaam in het geval van vergiftiging. Hij ontdekte dat de stoffen die worden gevangen door verbrandend dierlijk weefsel, met name kikkers, een aantal interessante nieuwe eigenschappen hebben. Na vele experimenten en goedkeuringen, begon het medicijn actief te worden gebruikt voor patiënten met niet-genezende wonden, trofische ulcera, chronische ontstekingsziekten, osteomyelitis en tuberculose.

Geschiedenis van de uitvinding

De ASD-2-fractie in de behandeling van kanker heeft zich bewezen als een wondermiddel voor deze ernstige ziekte: veel mensen overwon het oncologische proces, in het bijzonder Beria's moeder, die baarmoederkanker had met uitzaaiïngen in de longen en de lever. Daarna, om onbekende redenen, volgde de vervolging van de wetenschapper en de mysterieuze dood. Dit was het gevolg van het feit dat de uitvinding niet van de arts was, maar van de gewone dierenarts die de professoren van de geneeskunde had opgeleid. De ontwikkeling is niet gestopt, ze gaan door op dit moment. Gepatenteerde ASD-3-fractie voor uitwendig gebruik door patiënten met verschillende huidlaesies. ASD (fractie 2) tegen kanker wordt nog niet massaal gebruikt, maar het heeft de erkenning van dierenartsen gekregen, het is toegestaan ​​en wordt veel gebruikt bij de behandeling van dieren.

Het belangrijkste kenmerk is om een ​​positief effect op het immuunsysteem te hebben en alle processen op cellulair niveau te normaliseren, waarbij niet alleen individuele micro-organismen en weefsels, maar ook het hele organisme als geheel wordt beïnvloed. De hoofdoorzaak van verschillende ziektes is een stressvolle toestand. De beschermende en herstellende krachten van het menselijk lichaam worden echter niet volledig gebruikt in pijnlijke omstandigheden. Daarom is het hoofddoel van de SDA om deze herstelkrachten te laten ontwaken en zelfstandig de ziekte te overwinnen.

Actie ASD (fractie 2)

Antiseptische stimulator Dorogova - zo staat de ASD-2 voor. Het gebruik voor de mens wordt verklaard door de meervoudige positieve effecten van een biogene stimulator. Ten eerste is het een uitgesproken adaptogeen, dat wil zeggen een medicijn dat de weerstand van lichaamsweefsels tegen verschillende nadelige effecten verhoogt, met name tegen stressfactoren. Met een vergelijkbare structuur met levende cellen, dringt het medicijn gemakkelijk in elke cel van verschillende weefsels binnen en veroorzaakt geen afstotingsreactie. Het heeft geen neveneffect en heeft geen invloed op de foetus, hoewel het gemakkelijk de bloed-hersenbarrière doordringt. Wanneer toegepast, worden hormonen hersteld en worden functies van het perifere zenuwstelsel geactiveerd.

Bovendien beïnvloedt de SDA het metabolisme, heeft immunomodulerende eigenschappen. Als dit medicijn lange tijd wordt gebruikt, worden de onderlinge relaties tussen de cellen van organen en weefsels hersteld en wordt het precieze en ritmische werk van verschillende organen en systemen verzekerd. En dus worstelt het lichaam zelf met verschillende pathologische processen en herstelt het zijn functies. In de naslagwerken van de traditionele geneeskunde en op internet vindt u nogal wat artikelen over het onderwerp "Het medicijn ASD-2, toepassing voor de mens". Instructies voor gebruik zullen helpen bij de juiste selectie van de gewenste dosering en de wijze van gebruik.

De voor- en nadelen van het medicijn

Drug ASD (fractie 2) is volledig onschadelijk en niet-toxisch. Het medicijn wordt goed verdragen. Het moet een behoorlijk lange tijd in beslag worden genomen, symptomen van accumulatie en intoxicatie komen niet voor. Traditionele geneeskunde adviseert om het gebruik van ASS (fractie 2) te combineren met krachtige tincturen: hemlock, stinkende gouwe, akoniet.

Een van de grootste nadelen van de remedie is een sterke onaangename geur. Er zijn pogingen gedaan om deze eigenschap te elimineren, maar dan gaan alle nuttige eigenschappen van ASD-2 verloren. Toepassing voor mensen die aan kanker lijden, helpt het menselijk leven te verlengen. Daarom speelt de geur in deze gevallen geen belangrijke rol.

Dierlijke behandeling

Het medicijn wordt verkocht in veterinaire apotheken en er is veel vraag naar de behandeling en preventie van ziekten van alle dieren. Goede resultaten werden gemeld bij de behandeling van ziekten van de ademhalingsorganen, het spijsverteringsstelsel, de urineleiders en de huid, evenals het herstel van verzwakte dieren met het geneesmiddel ASD (fractie 2). Gebruik bij oncologie bij dieren (en onze huisdieren lijden ook aan deze ziekten) vertoont uitstekende resultaten. Beoordelingen van dierenartsen over dit medicijn meldden een verbetering in de algemene toestand van dieren met kwaadaardige processen.

Kankertherapie

Er zijn veel gevallen van genezingsziekten van de fractie van de ASS. De behandeling van kanker (oncologie) met dit medicijn is buitengewoon effectief. Het antiseptische-stimulerende middel van Dorogov is wijdverspreid gebruikt bij de behandeling van:

• kankerprocessen van verschillende organen;

• leukemie en lymfogranulomatose;

• fibromen of adenomen van de borstklieren, prostaat;

• polyposis van de maag en darmen;

• cystische formaties van de nieren, lever.

Bij deze ziekten, evenals bij infectieziekten, gebruiken patiënten een ASS (fractie 2). Toepassing in de oncologie is niet de enige indicatie. Het medicijn heeft in de naoorlogse periode goed geholpen bij de behandeling van tuberculose, seksueel overdraagbare aandoeningen: trichomoniasis, chlamydia.

ASD-2: gebruik voor mensen

De instructie omvat andere indicaties voor het gebruik van het medicijn door mensen:

• ernstige longontsteking, pleuritis;

• obesitas en vele anderen.

Dit is geen volledige lijst van alle pathologieën waarmee het medicijn vecht.

Hoe het medicijn te gebruiken?

Om dit medicijn toe te passen, hebben veel wetenschappers hun eigen tips en geheimen ontwikkeld. ASD, fractie 2 (oncologie, verschillende infectieziekten, ziekten van het immuunsysteem verdwijnen onder invloed van het geneesmiddel) zal effectief zijn als u het geneesmiddel op de juiste manier inneemt, omdat het in minimale doses werkt. Alleen correcte ontvangst en naleving van de voorwaarden leidt tot behandeling.

De werking van het medicijn wordt verminderd door contact met lucht, dus na het schudden van de injectieflacon moet u het geneesmiddel snel met een injectiespuit innemen zonder de injectieflacon te openen. Dit kan worden gedaan door de rubberen stop door te prikken en de vereiste hoeveelheid in te typen. Het medicijn moet worden verdund in afgekoeld gekookt water.

Zoals al opgemerkt, heeft de ASS (fractie 2) een onaangename geur, dus je moet hem kunnen drinken. Hiervoor is het noodzakelijk om diep adem te halen, uit te ademen, en, terwijl je de adem in houdt, drink je snel de oplossing. Je kunt je ogen sluiten. Nadat de medicatie dronken is, moet u een paar keer ademen door de neus en uitademingen door de mond. ASS (fractie 2) in een geventileerde ruimte of zelfs op straat is gemakkelijker te drinken.

We onderzochten de normen en doses waarbij het beste resultaat van het gebruik van het geneesmiddel ASD (fractie 2) werd verkregen. Oncologie wordt behandeld als u de oplossing 's ochtends 30-40 minuten voor de maaltijd drinkt en' s avonds 2-3 uur na het avondeten. Correcte toelating en naleving van de deadlines leiden tot genezing.

Stel dat de ASD-2 het bloed verdikt. Daarom is het noodzakelijk om elke dag zure sappen te drinken, citroen te eten of een halve pil aspirine of cardiomagnyl te nemen. Aanhangers van het medicijn ASS (fractie 2) wordt geadviseerd om veel vloeistoffen te drinken - tot 2 liter per dag - om verschillende toxische en schadelijke stoffen uit het lichaam te verwijderen.

Kanker behandelingen

Ontwikkelde methoden en doseringen van het geneesmiddel ASD (fractie 2). Toepassing in oncologie biedt een intensieve cursus met een toename van het volume van het medicijn. Breng 4 keer per dag om de 4 uur aan: de eerste 5 dagen - 5 druppels, de tweede 5 dagen - 10, de derde 5 dagen - 15, en dus 5 druppels toevoegen, tot een dosis van 50 druppels. Neem dan 50 druppels tot volledig herstel.

Voor een zachte inname worden 30 druppels water toegevoegd aan 30-40 ml water of koude thee op de eerste dag, 5 druppels op de tweede dag, 7 op de derde, 9 op de vierde, 11 op de vijfde, 13 op de vijfde en een pauze op de zevende.

In de tweede, derde en vierde week hetzelfde te nemen, in dezelfde dosering. Dan - een week pauze. De volgende cursus om te beginnen met vijf druppels, geleidelijk 2 druppels per dag toe te voegen, net als in de eerste week. Ook een pauze nodig na een maand van opname.

Het nemen van het medicijn mag je niet slechter maken. Als dit gebeurt, moet u stoppen met het gebruik ervan.

http://help-prostata.ru/asd-frakciya-2-primenenie-pri-onkologii-4-stadii-otzyvy/

Onderwerp: Wat is de SDA-fractie 2?

Abonneer je op dit onderwerp?
Thema-opties
Zoeken op onderwerp

Een groot aantal moderne medicijnen heeft bijwerkingen die aanzienlijke schade aan de gezondheid toebrengen. In een dergelijke situatie is er grote behoefte aan alternatieve behandelingen zonder negatieve gevolgen. Als je vandaag naar het arsenaal van officiële medische preparaten kijkt, dan zijn er onder hen geen universele remedies die het hele lichaam genezen en beschermen tegen ziektes.
Maar het blijkt dat een dergelijk medicijn bestaat, het is gemaakt in opdracht van het topmanagement. Tijdens de Tweede Wereldoorlog maakte de regering van ons land zich zorgen over het mogelijke gebruik van atomaire of andere destructieve wapens. Catastrofale gevolgen werden daarom niet uitgesloten, daarom kregen de beste laboratoria in die kritieke periode voor onze mensen een geheime regeringsbevel: - Het creëren van een effectief medicijn dat kan beschermen tegen straling en giftige stoffen.
In 1946 was het medicijn al gemaakt. Volgens de leiding van Stalin werd onderzoek in de geneeskunde uitgevoerd en in 1952 verscheen een geneesmiddel voor alle ziekten - de ASD-fractie 1. Het medicijn produceerde geen bijwerkingen, het werd perfect gecombineerd met andere geneesmiddelen. De maker van het medicijn, Dorogov, Alexey Vlasovich, kreeg de kans om breder deel te nemen aan activiteiten - ze bouwden een laboratorium voor weefseltherapie.


Maar toen gebeurde er vreemde dingen. Alle pogingen om toestemming te krijgen voor het officiële gebruik van het medicijn werden afgewezen, Dorogov werd ontslagen en zijn laboratorium gesloten. Herhaaldelijk daarna probeerde Alexey Vlasovich de legalisatie van de ASS te bereiken. En nu, na de volgende stoffering van de drempels van de kantoren van hoge hoofden, stierf op 8 oktober 1957, Alexei Vlasovich onder mysterieuze omstandigheden, naar verluidt door koolmonoxidevergiftiging.
Sindsdien mocht het medicijn niet worden gebruikt in de officiële geneeskunde, de meest waardevolle ontwikkelingen die eerder werden gemaakt verloren waren, geen verdere studie van de SDA werd gedaan, maar het medicijn mocht in de diergeneeskunde worden gebruikt. Tot op heden worden twee fracties van het geneesmiddel gebruikt in de diergeneeskundige praktijk: ASD-2 en ASD-3.
Hoe krijgen ze de wonderbaarlijke drug ASD? Er wordt aangenomen dat Dorogov de methoden van de alchemisten van de middeleeuwen gebruikte om het medicijn te maken, gebruikmakend van de mogelijkheden van de moderne wetenschap. De bereiding wordt gedaan door de methode van sublimatie bij hoge temperatuur uit dierlijke weefsels. Organische stoffen worden gesplitst in laagmoleculaire componenten, die qua structuur vergelijkbaar zijn met metabolische producten van het celmetabolisme. Ik concludeer dat bij hoge temperaturen met een diepe afbraak van eiwitstructuren, de energie-informatielinks van het dier uit wiens weefsels de bereiding is gemaakt, worden gewist. Dit is een zeer belangrijke transformatie. Het medicijn, als gevolg van dergelijke veranderingen, bezit geen specifieke en individuele specificiteit, is niet onderworpen aan verwerking door de enzymen van het lichaam en wordt volledig geabsorbeerd in de vorm waarin het binnentreedt zonder nadelige reacties te veroorzaken die schadelijk zijn voor mensen.
ASD fractie 2 wordt gebruikt voor binnen- en buitengebruik en fractie 3 is uitsluitend voor gebruik buitenshuis. Erkenning onder de mensen van ASD-2 begon in de jaren vijftig, toen briljante resultaten werden verkregen van vrouwen tijdens vaginaal douchen. Effectief behandeld: erosie, fibroom, vleesbomen, kanker van de baarmoeder en de baarmoederhals, vernietigde Trichomonas en chlamydia. ASD-2 heeft mensen met een behandeling geholpen:
psoriasis, tuberculose, artritis, artrose, multiple sclerose, hartaanval, beroerte, nier- en gastro-intestinale ziekten, prostatitis, impotentie en vele andere ziekten.
Een beetje over ASD-3. Het is een dikke donkere vloeistof, effectief bij de behandeling van verschillende huidziekten, waaronder: eczeem, dermatitis, trofische zweren en acne, enz.
Het gebruik van ASD-2 heeft zijn eigen kenmerken. Ten eerste is het noodzakelijk om het contact van het geneesmiddel met lucht zoveel mogelijk te voorkomen. Als dit niet gebeurt, neemt de activiteit in de injectieflacon snel af. Daarom wordt de naald van de spuit bij het eerste gebruik in de injectieflacon gestoken en niet meer verwijderd. In de toekomst wordt een spuit herhaaldelijk in deze naald ingebracht om de vereiste hoeveelheid van het medicijn te verkrijgen. De fles zelf, ik hermetisch verpakt in een plastic zak en op een donkere plaats gezet. Er zijn nogal wat regimes van het medicijn binnenin. Maar eerst moeten we de verdraagbaarheid van het medicijn controleren, want als het menselijk lichaam zwaar geslagen is, kan de toestand verslechteren als gevolg van de actieve afgifte van toxines. Daarom is het voor de eerste keer voldoende om een ​​paar druppels van het medicijn in 100 ml water te roeren. Als het medicijn goed wordt verdragen, kunt u 30 druppels ASD-2 in één stap nemen, wat overeenkomt met één kubus (ml) in de delen van de spuit. Er is een schema van ontvangst, waarbij het nodig is om te beginnen met één druppel verdund in water, elke dag één meer toe te voegen, te verhogen tot 40 druppels en dan weer naar één te laten dalen. De hele behandelingskuur duurt 80 dagen. Maar voordat u een behandelingsregime kiest, moet u rekening houden met de gezondheidstoestand van de mens. Want als er sprake is van een ernstige ziekte, is het beter om een ​​ervaren specialist te raadplegen, zodat er geen negatieve gevolgen en teleurstelling zijn door het ontbreken van het verwachte resultaat.


Van persoonlijke ervaring. Ik ken ASS al heel lang, maar tot voor kort heb ik het zelf niet gedaan. Onaangename geur van het medicijn stopte. In de late jaren tachtig en het begin van de jaren negentig was het medicijn erg goedkoop, slechts centjes, terwijl er bijna geen gratis verkoop was. Toen ik producten kocht voor de behandeling van dieren in zoovetsnab, vergat ik niet om de voorraad van ASD aan te vullen met verschillende dozen. En ik vatte het in de eerste plaats op voor mensen die zich tot mij wenden voor het medicijn. Ik heb er geen geld mee verdiend, ik heb het vaak gratis weggegeven, de lage prijs van het medicijn in de omstandigheden van de economie maakte het mogelijk. In ruil daarvoor ontving hij dank van mensen die de effectiviteit ervan opmerkten. Daarna heb ik lang niet op ASD gelet en heb ik pas onlangs besloten om het zelf te controleren. Nu, voor een cent, maken medicijnen een winstgevende onderneming. In Vetapteks ASD-2 van Armavir-biofabriek verkopen ze voor minder dan 200 roebel per fles van 100 ml, en in de zogeheten gezondheidswinkel wordt het medicijn verkocht in de regio Moskou voor een prijs van 315 roebel per 50 ml fles. En deze tool is gemaakt van vlees- en beendermeel! Van welk soort grondstoffen vlees- en beendermeel wordt bereid, de popularisatoren van de ASS zijn stil. Maar ik zal het geheim onthullen aan de gebruikers van het forum. Natuurlijk zijn dit niet de kleine lichamen van de kikkers, waarvan hij oorspronkelijk de wegkap maakte. Typisch, de productie van vlees en beendermeel zijn de lijken van de doden van verschillende dierziekten. Maar dit is geen reden om het medicijn te weigeren, omdat ik al heb opgemerkt dat hoge-temperatuurbehandeling alle negatieve neutraliseert.
Omringd door patiënten met griep, met behulp van ASD-2 in 1 (30 druppels) kubussen per 100 ml gekookt water gekoeld tot kamertemperatuur, wisten we niet ziek te worden en als de keel na enige tijd pijnlijk werd, was het voldoende om hem slechts twee keer met een dergelijke oplossing te spoelen. Ik kan ook bevestigen dat de remedie effectief is bij cervicale erosie bij vrouwen.
Over de SDA kun je nog veel vertellen, maar ik denk dat het voldoende is om te lezen wat er is gezegd. Het is de moeite waard aandacht te besteden aan. Zelfs Vysotsky zei dat de tool stinkt, maar krachtig is. Misschien is de ASS voor iemand een reddende druppel.

Een groot aantal moderne medicijnen heeft bijwerkingen die aanzienlijke schade aan de gezondheid toebrengen. In een dergelijke situatie is er grote behoefte aan alternatieve behandelingen zonder negatieve gevolgen. Als je vandaag naar het arsenaal van officiële medische preparaten kijkt, dan zijn er onder hen geen universele remedies die het hele lichaam genezen en beschermen tegen ziektes.
Maar het blijkt dat een dergelijk medicijn bestaat, het is gemaakt in opdracht van het topmanagement. Tijdens de Tweede Wereldoorlog maakte de regering van ons land zich zorgen over het mogelijke gebruik van atomaire of andere destructieve wapens. Catastrofale gevolgen werden daarom niet uitgesloten, daarom kregen de beste laboratoria in die kritieke periode voor onze mensen een geheime regeringsbevel: - Het creëren van een effectief medicijn dat kan beschermen tegen straling en giftige stoffen.
In 1946 was het medicijn al gemaakt. Volgens de leiding van Stalin werd onderzoek in de geneeskunde uitgevoerd en in 1952 verscheen een geneesmiddel voor alle ziekten - de ASD-fractie 1. Het medicijn produceerde geen bijwerkingen, het werd perfect gecombineerd met andere geneesmiddelen. De maker van het medicijn, Dorogov, Alexey Vlasovich, kreeg de kans om breder deel te nemen aan activiteiten - ze bouwden een laboratorium voor weefseltherapie.


Maar toen gebeurde er vreemde dingen. Alle pogingen om toestemming te krijgen voor het officiële gebruik van het medicijn werden afgewezen, Dorogov werd ontslagen en zijn laboratorium gesloten. Herhaaldelijk daarna probeerde Alexey Vlasovich de legalisatie van de ASS te bereiken. En nu, na de volgende stoffering van de drempels van de kantoren van hoge hoofden, stierf op 8 oktober 1957, Alexei Vlasovich onder mysterieuze omstandigheden, naar verluidt door koolmonoxidevergiftiging.
Sindsdien mocht het medicijn niet worden gebruikt in de officiële geneeskunde, de meest waardevolle ontwikkelingen die eerder werden gemaakt verloren waren, geen verdere studie van de SDA werd gedaan, maar het medicijn mocht in de diergeneeskunde worden gebruikt. Tot op heden worden twee fracties van het geneesmiddel gebruikt in de diergeneeskundige praktijk: ASD-2 en ASD-3.
Hoe krijgen ze de wonderbaarlijke drug ASD? Er wordt aangenomen dat Dorogov de methoden van de alchemisten van de middeleeuwen gebruikte om het medicijn te maken, gebruikmakend van de mogelijkheden van de moderne wetenschap. De bereiding wordt gedaan door de methode van sublimatie bij hoge temperatuur uit dierlijke weefsels. Organische stoffen worden gesplitst in laagmoleculaire componenten, die qua structuur vergelijkbaar zijn met metabolische producten van het celmetabolisme. Ik concludeer dat bij hoge temperaturen met een diepe afbraak van eiwitstructuren, de energie-informatielinks van het dier uit wiens weefsels de bereiding is gemaakt, worden gewist. Dit is een zeer belangrijke transformatie. Het medicijn, als gevolg van dergelijke veranderingen, bezit geen specifieke en individuele specificiteit, is niet onderworpen aan verwerking door de enzymen van het lichaam en wordt volledig geabsorbeerd in de vorm waarin het binnentreedt zonder nadelige reacties te veroorzaken die schadelijk zijn voor mensen.
ASD fractie 2 wordt gebruikt voor binnen- en buitengebruik en fractie 3 is uitsluitend voor gebruik buitenshuis. Erkenning onder de mensen van ASD-2 begon in de jaren vijftig, toen briljante resultaten werden verkregen van vrouwen tijdens vaginaal douchen. Effectief behandeld: erosie, fibroom, vleesbomen, kanker van de baarmoeder en de baarmoederhals, vernietigde Trichomonas en chlamydia. ASD-2 heeft mensen met een behandeling geholpen:
psoriasis, tuberculose, artritis, artrose, multiple sclerose, hartaanval, beroerte, nier- en gastro-intestinale ziekten, prostatitis, impotentie en vele andere ziekten.
Een beetje over ASD-3. Het is een dikke donkere vloeistof, effectief bij de behandeling van verschillende huidziekten, waaronder: eczeem, dermatitis, trofische zweren en acne, enz.
Het gebruik van ASD-2 heeft zijn eigen kenmerken. Ten eerste is het noodzakelijk om het contact van het geneesmiddel met lucht zoveel mogelijk te voorkomen. Als dit niet gebeurt, neemt de activiteit in de injectieflacon snel af. Daarom wordt de naald van de spuit bij het eerste gebruik in de injectieflacon gestoken en niet meer verwijderd. In de toekomst wordt een spuit herhaaldelijk in deze naald ingebracht om de vereiste hoeveelheid van het medicijn te verkrijgen. De fles zelf, ik hermetisch verpakt in een plastic zak en op een donkere plaats gezet. Er zijn nogal wat regimes van het medicijn binnenin. Maar eerst moeten we de verdraagbaarheid van het medicijn controleren, want als het menselijk lichaam zwaar geslagen is, kan de toestand verslechteren als gevolg van de actieve afgifte van toxines. Daarom is het voor de eerste keer voldoende om een ​​paar druppels van het medicijn in 100 ml water te roeren. Als het medicijn goed wordt verdragen, kunt u 30 druppels ASD-2 in één stap nemen, wat overeenkomt met één kubus (ml) in de delen van de spuit. Er is een schema van ontvangst, waarbij het nodig is om te beginnen met één druppel verdund in water, elke dag één meer toe te voegen, te verhogen tot 40 druppels en dan weer naar één te laten dalen. De hele behandelingskuur duurt 80 dagen. Maar voordat u een behandelingsregime kiest, moet u rekening houden met de gezondheidstoestand van de mens. Want als er sprake is van een ernstige ziekte, is het beter om een ​​ervaren specialist te raadplegen, zodat er geen negatieve gevolgen en teleurstelling zijn door het ontbreken van het verwachte resultaat.


Van persoonlijke ervaring. Ik ken ASS al heel lang, maar tot voor kort heb ik het zelf niet gedaan. Onaangename geur van het medicijn stopte. In de late jaren tachtig en het begin van de jaren negentig was het medicijn erg goedkoop, slechts centjes, terwijl er bijna geen gratis verkoop was. Toen ik producten kocht voor de behandeling van dieren in zoovetsnab, vergat ik niet om de voorraad van ASD aan te vullen met verschillende dozen. En ik vatte het in de eerste plaats op voor mensen die zich tot mij wenden voor het medicijn. Ik heb er geen geld mee verdiend, ik heb het vaak gratis weggegeven, de lage prijs van het medicijn in de omstandigheden van de economie maakte het mogelijk. In ruil daarvoor ontving hij dank van mensen die de effectiviteit ervan opmerkten. Daarna heb ik lang niet op ASD gelet en heb ik pas onlangs besloten om het zelf te controleren. Nu, voor een cent, maken medicijnen een winstgevende onderneming. In Vetapteks ASD-2 van Armavir-biofabriek verkopen ze voor minder dan 200 roebel per fles van 100 ml, en in de zogeheten gezondheidswinkel wordt het medicijn verkocht in de regio Moskou voor een prijs van 315 roebel per 50 ml fles. En deze tool is gemaakt van vlees- en beendermeel! Van welk soort grondstoffen vlees- en beendermeel wordt bereid, de popularisatoren van de ASS zijn stil. Maar ik zal het geheim onthullen aan de gebruikers van het forum. Natuurlijk zijn dit niet de kleine lichamen van de kikkers, waarvan hij oorspronkelijk de wegkap maakte. Typisch, de productie van vlees en beendermeel zijn de lijken van de doden van verschillende dierziekten. Maar dit is geen reden om het medicijn te weigeren, omdat ik al heb opgemerkt dat hoge-temperatuurbehandeling alle negatieve neutraliseert.
Omringd door patiënten met griep, met behulp van ASD-2 in 1 (30 druppels) kubussen per 100 ml gekookt water gekoeld tot kamertemperatuur, wisten we niet ziek te worden en als de keel na enige tijd pijnlijk werd, was het voldoende om hem slechts twee keer met een dergelijke oplossing te spoelen. Ik kan ook bevestigen dat de remedie effectief is bij cervicale erosie bij vrouwen.
Over de SDA kun je nog veel vertellen, maar ik denk dat het voldoende is om te lezen wat er is gezegd. Het is de moeite waard aandacht te besteden aan. Zelfs Vysotsky zei dat de tool stinkt, maar krachtig is. Misschien is de ASS voor iemand een reddende druppel.
antwoord

http://forexdengi.com/threads/127438-chto-takoe-asd-fraktsiya-2?thread_type=0&p = 19500832

Lees Meer Over Sarcoom

Longkanker is de meest voorkomende lokalisatie van het oncologische proces, gekenmerkt door een tamelijk latent beloop en het vroege verschijnen van metastasen.
Ongeacht geslacht, leeftijd en huidskleur heeft iedereen gepigmenteerde formaties op zijn lichaam, zoals nevi (moedervlekken). Deze vlekjes variëren in vorm, kleur (van lichtbruin tot zwart, pigment, rood - vasculair, wit - pigment), grootte, diepte en mate van elevatie boven het oppervlak (plat gevormd in de bovenste lagen van de epidermis, uitpuilend - in diepe lagen ).
Vraag over huidlaesies is relevant bij mensen. Iedereen zou moeten weten wat hij moet doen als er een mol is afgevallen? Allereerst is het noodzakelijk om het bloeden te stoppen en in de nabije toekomst een onderzoek door een arts te laten ondergaan.
Mensen die in een koud klimaat leven, lijden vaak aan aandoeningen van de luchtwegen en problemen in verband met hypothermie. Frequente ziekte en zelfbehandeling leiden tot herstel op lange termijn of overgang naar een chronische aandoening.